Patroontester

Hallo,

Een goede week geleden zocht Marieke een patroontester via haar Facebookpagina (klik hier) . Wanneer je interesse had mocht je een reactie nalaten, je kon een naaipatroon testen voor een kussenhoes met knopen. Een kussenhoes dat had ik nog nooit gemaakt, bovendien was het al een eeuwigheid geleden dat ik nog knoopsgaten maakte.
Ik waagde mijn kans en werd uitgekozen. Marieke verwachtte een kritische blik.
Het patroon zat al goed in mekaar en was goed uitgelegd met duidelijke illustraties, is ook geschikt voor beginnende naaisters. Ook de lay-out is zeer duidelijk en aangenaam. Toch kon ik nog wat extraatjes toevoegen nadat ik het testte. Marieke vond mijn commentaren nuttig en paste het patroon aan.

Dit is het resultaat.

Tip : klik op de foto’s, dan zie je ze beter

De bonte stof kocht ik op het stoffenspektakel. Ze bestaat in verschillende tinten ( deze paars/oker versie, een roze/oranje versie en een groene/gele versie), deze drie heb ik allemaal. Ik vind dit een heel mooi stofke, was er meteen verliefd op.
Ik deed ook wat aan recyclen. Tijdens de koopjesperiode ga ik altijd snuisteren bij Heytens. Dan verkopen ze toonzaalgordijnen voor een prikje, zo heb je vele meters degelijke, stevige stof. Deze lavendelkleur paste perfect bij de bonte stof en is qua stevigheid zeer geschikt voor een kussenhoes.

Marieke heeft ook een uitermate interessante blog, steeds inspirerend, veel leuke tutorials, naai- en haaklessen, recycletips. Nieuwsgierig, zeker eens een kijkje nemen klik hier .

Wil je deze hoes ook maken ? Dan kan je het patroon kopen in haar webwinkeltje klik hier . Naast naaipatronen, naaipakketten en materialen kan je er ook leuke armbandjes DIY-pakketten kopen. Ook vind je er werkbeschrijvingen terug.
Wist je dat Marieke ook al eens mocht meewerken aan de Knippie en er een tutorial van haar verscheen in dat blad ?

Bedankt, Marieke, dat ik dit fantastische patroon mocht testen.

Nog een oproep aan Stan Nel : jij won de Give-away (zie vorig bericht) gelieve jouw adres te mailen naar : koekjehaakjemaakje@hotmail.be

Lieve groetjes,

CreativEls

8 gedachtes over “Patroontester

  1. Hé wat tof dat jij dat hebt mogen testen, en met perfect resultaat als je het mij vraagt. Echt chique stof, ben mee verliefd met jou 🙂 En bedankt voor de tip om tijdens solden bij Heytens gaan te snuffelen, ga ik nu zeker ook doen!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s