Aanvulling van de stoffenkast

Hallo,

Ondanks het barre winterweer trokken mijn collega An (die ook een blog heeft samen met haar zus, klik hier  ) een vriendin van haar en ik, vandaag richting Leuven om het stoffenspektakel bij te wonen.

Ik vind van mezelf dat ik behoorlijk bescheiden bleef. Er volgen nog stoffenspektakels hé, ik heb mij dus een beetje ingehouden, maar heb wel een idee van wat er op de markt is voor komend seizoen.

 Behalve de stofjes die je hierna ziet kocht ik ook verschillende tricotjes . Daar gaat mijn schoonmoeder kleertjes voor de kinderen van maken. Als die af zijn laat ik ze hier zien.

Stofjes om kindercadeautjes van te maken.

Bollekes/stipjes die als voering kunnen dienen in allerlei.

 
En leuke stofjes die waarschijnlijk zullen omgevormd worden in Zo Geknipt ! toestanden.
Het bloemenstofje rechts onderaan, is een zeer gekend stofje. Ik had het reeds in een andere kleurencombi. Deze kleurencombi zocht ik reeds lang en nu ik het daar tegenkwam kon ik het niet laten liggen. Mijn schoonmoeder kocht dit stofje ook eerder en maakte er een rokje voor Rune van. Ik laat het bij gelegenheid nog wel eens zien.

 
Het stofje links bovenaan is een licht ribstofje.
 
Tip : klik op de foto’s dan zie je ze beter.
 
Nog even in herinnering brengen, mijn give-away loopt nog steeds, je kan nog meedoen tot komende donderdag : klik hier
 
Nog een fijne zondag toegewenst.
 
Lieve groetjes,
 
CreativEls
Advertenties

12 gedachtes over “Aanvulling van de stoffenkast

  1. Leuke stoffen! Het begint bij mij ook al sinds enige tijd te kriebelen om naar het Stoffenspectakel te gaan! Nog 4 keer slapen en dan is het zover dan is er Gent, zal een voorraad inslaan en een gevulde portemonnee (; meedoen!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s