101 keer herbruikbaar

Hallo,

Hèhè, ik ben bijgebeend. Wat de Zo Geknipt Sew Along betreft ben ik bij met het maken van de projecten die ik wilde maken. Het Pick nick deken laat ik voor wat het is.

Recept nr 10 dus wel.

Ge kent dat wel hé, ge hebt uw wekelijkse boodschappen al gedaan maar komt ge na een paar dagen er toch achter dat ge een ditje of een datje net tekort komt voor dat ene receptje dat ge net in uw hoofd had. Dus rap na het werk nog effe de winkel binnenspringen maar ge zijt uwe plastieken zak weer vergeten. En ge gaat toch een ietske meer kopen dan ge met uw blote handen kunt dragen. Vanaf nu overkomt mij dat niet meer want dit zal voortaan in mijn hantas steken :

En wat tovert ge daar dan uit :

Tip : klik op de foto’s dan zie je ze beter

En dan kan ik nu beginnen aan het uittekenen van de patronen voor maart : recept 27 en recept 17 en we zijn weer helemaal op schema.

Ge hebt nog precies 1 week de tijd om mee te doen aan mijn give- away Klik hier
En als er nog 10 volgers bijkomen kunnen we weer een volgende give-away bedenken want dan zitten we aan 200 volgers.

Lieve groetjes,

CreativEls

15 gedachtes over “101 keer herbruikbaar

  1. Wauw, wat een superstofje met die appeltjes! Daar wordt een mens nou blij van 🙂 Kun je ook lekkere dingen van bakken 😉 En in deze tas dan bij de groenteboer de benodigdheden halen, lijkt me heerlijk, hihi. Ik heb het boek, misschien ook maar eens deze tas naaien. Maar, dan van ander stofje, want met deze appeltjes bezit ik niet. Bedankt voor je lieve reactie op mijn blog 🙂 Sweet dreams!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s