Zo Geknipt ! Sew Along.

Hallo,

Doordat mijn naaimachine in januari 2 weken niet beschikbaar was wegens herstelling loop ik gruwelijk achter met mijn deelname aan de Sew Along.

Ik had met Brett afgesproken dat ik Recept nr. 26 voor hem ging maken, hij kan nl. een nieuw turnzakje gebruiken. Hij mocht zelf de stofjes kiezen. Hij koos dezelfde combinatie als bij het ritstasje dat ik voor hem maakte.

En mij nu maar reppen om de recepten die voor februari gepland staan tijdig klaar te krijgen. Ik ga mij beperken tot recept nr. 10. (herbruikbare tas) Het pick-nick deken ga ik niet maken omdat we dat toch niet gaan gebruiken en dan vind ik het verspilling aan stof.

Maar eerst some quality time met de kinderen. We gaan deze namiddag een uitstapje maken naar Kinderstad (klik hier) . Een jaarlijks terugkerend evenement tijdens de Krokusvakantie in onze thuisstad Lommel. De kinderen staan er op om er naartoe te gaan, en voor de kinderen doen we alles hé.

Vergeet niet mee te doen aan mijn Give- away, klik hier, dat kan nog tot 28 februari 2013. Succes !

Lieve groetjes,

CreativEls

Advertenties

12 gedachtes over “Zo Geknipt ! Sew Along.

 1. Niet moeilijk Marina, wel veel werk. Het scheelt ook als je een tang hebt om die nestelogen in de stof te maken want kloppen met een hamer ? Allé toch niets voor mij. Ben blij dat ik geïnvesteerd heb in zo'n tang, gaat veel makkelijker en je kan ze ook gebruiken voor drukknopen.

  Like

 2. Ik ben een nieuwe volger. Wat maak je leuke dingen zeg.
  En ik lees dat je niet ver van mijn geboorteplaats woont. Ik ben geboren in Bergeijk ( NL ), net bij jullie over de grens.
  In Lommel kwam ik vaak. Of naar de bioscoop of naar jullie lekkere restaurants.
  Ik ben benieuwd naar je verdere maaksels.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s