Altijd een beetje reizen

Hallo,

Vandaag had ik een tripje naar Gent voor de boeg. Omdat ik in het noorden van Limburg woon is dat dus toch een beetje reizen, zeker als je de trein neemt. Zo kon ik ook beginnen lezen in het boek waarover ik gisteren blogde (klik hier)
 Samen met mijn collega An ( van de Creazusjes klik hier) gingen we op werkbezoek naar het UZ Gent.
Helaas door technische defecten zaten we meer dan een half uur vast in Sint Niklaas en toen de trein toch in beweging kwam ging het tegen een slakkengangetje verder. We kwamen dus een uur te laat aan op onze afspraak.
Omdat we dan toch in Gent waren en we toch opvang voor onze kinderen hadden moeten regelen, op woensdag zijn we allebei vrij in functie van onze kinderen, hadden we vooraf afgesproken na ons bezoek nog het stad in te gaan. Doel was om leuke winkels te bezoeken.

De stoffenkamer (klik hier) eens in het echt bezoeken stond bovenaan het lijstje. Helaas bleef het enkel bij deze winkel. Ik had graag nog langsgegaan bij Huiszwaluw en An bij Zahia, anderzijds beter voor onze portemonnee.

Ik kocht deze stofjes :

Ze passen mooi samen. Nu nog bedenken wat ik ervan ga maken.
Hoewel de stoffen duidelijk staan afgebeeld op de site is het toch leuk om de stoffen in real life te zien, vooral de echtheid van de kleuren. Alle stoffen zijn mooi maar we kunnen ze niet allemaal kopen hé. Bovendien eind deze maand beginnen de stoffenspektakels weer, dus, nog een duitje in het zakje bewaren.

Mijn volgend bericht wordt mijn honderdste . Wat denk je ? Is dat reden genoeg om nog eens iets weg te geven ?

Lieve groetjes,

CreativEls

Advertenties

18 gedachtes over “Altijd een beetje reizen

 1. Mooie stofjes Els! Goed dat je even meldt dat de stoffenspektakels beginnen. Ik zal eens in de agenda kijken. Heb dit weekend nog eens een poging gewaagd om te naaien. Zonder veel succes, helaas, maar de aanhouder zal wel winnen zeker!

  Like

 2. Wij gaan binnen een paar weken met de vriendinnen op city trip naar gent, moet noet altijd zo ver als brugge zijn hihi zijn dus aan het sparen voor barcelona…
  Maar ik weet nu wat ik zeker wil zien
  En waar ik veel geld zal uitgeven…

  Like

 3. Hele mooi stofjes!
  Het bovenste stofje heb ik in een andere kleurencombinatie!
  En…….toevallig loopt er momenteel een give-away bij mij waar ik een yard van dat stofke verloot ( samen met nog andere dingen natuurlijk!)….
  Ben benieuwd wat jij met die mooie stofkes gaat maken……heel benieuwd 🙂

  Like

 4. Waw, 100 ste bericht! Proficiat!
  Kleuren; groen en geel. Doet verlangen naar de lente!
  Stoffen in het echt zien en aanraken is altijd leuker dan ze te zien online. Ben ook met ongeduld aan het wachten op “Stoffenspectakel” (hopelijk ben ik dan uit het gips).
  Groetjes, Nancy (stikplezier.blogspot)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s