Creakamer : kom maar binnen

Hallo,

Ik liet jullie al eens een kijkje nemen in mijn stoffenkast (klik hier) . Ik vertelde jullie toen dat manlief een creakamertje (waar ook de stoffenkast staat) voor mij heeft gemaakt op zolder. Ze diende nog wat aangekleed en ingericht. Wel dat is intussen gebeurd, kom maar eens mee kijken.

Tip : klik op de foto’s, dan zie je ze beter

Er staat nog een tafel waar Rune kan gaan zitten met haar naaimachientje en die ik nog als kniptafel kan gebruiken.

Lieve groetjes,

CreativEls

Advertenties

23 gedachtes over “Creakamer : kom maar binnen

  1. Mag ik er met mijn stikmachientje ook eens komen bijzitten!? Wat geweldig tof geworden!! En bedankt voor je lieve berichtje op mijn blog. Ik voel die klik ook, gek hé! Maar wel heel fijn. Misschien komt die blogmadammenontmoetingsdag er wel eens, of moeten we hem gewoon eens organiseren 😉

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s