Ze Geknipt Sew Along

Hallo,

Recept 16 : Een zakdoekdoos met een jasje aan.

Net op de valreep, haal ik het nog deze maand.
Het turn/zwemzakje wil ik ook nog maken, patroon is geknipt, maar dat geraakt deze maand niet meer af.

De uitdaging voor mij bij dit recept was het plaatsen van biaisband, want dat had ik nog nooit gedaan.
Ik wou de handleiding uit het boek volgen maar dat ging niet met de biaisband die ik heb uitgekozen.
Afgelopen weekend was ik in Leuven om samen met nog twee studiegenoten naar het museum te gaan van UZ Leuven. Je leest erover hier (klik) . Een oud docent van ons gaf de rondleiding, uiterst interessant was dat.
En omdat ik dan toch in Leuven was moest ik een bezoekje brengen aan Hexagoon (klik hier). Een uiterst leuk winkeltje met allerlei leuke hebbedingen, stoffen, bandjes en lintjes en nog veel maar.
Ook de stoffenwinkel, die ik mijn studententijd ook al kende Pauli, kreeg een bezoek van mij.

Omdat ik al wist uit welke stofjes ik dit recept zou maken en ik bij Hexagoon op die perfect bijpassende biaisband viel, werd die gekocht…….maar ik kon hem niet zoals de handleiding zegt bevestigen want door het sierstiksel is hij aan één kant dicht. Maar ik heb dan zomaar wat gedaan volgens ik dacht dat het goed zou komen en aan de kant waar het sierstiksel zit is dat goed gelukt.
Ik koos voor een omkeerbare versie en aan de andere kant komt de biais niet zo perfect uit maar dat geeft niet, ik laat de schoonste kant zien.

Lieve groetjes,

CreativELs

9 gedachtes over “Ze Geknipt Sew Along

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s