Vintage

Hallo,

Een tijdje terug kondigde Annamarieke op haar Facebookpagina aan dat ze een partij Vintage behangpapier op de kop had weten te tikken en informeerde ze of er interesse was. Er werd massaal gereageerd. Op een vroege zondagochtend verschenen de rollen in de webshop. Ik was er als de kippen bij, daar wou ik er wel eentje van. Met de inrichting van mijn crea-kamertje in het achterhoofd begon ik al weg te dromen. Ik kocht deze :

Het was moeilijk kiezen uit het ruime aanbod. Ik koos deze voor de kleurencombi. Inmiddels zijn er al veel uitverkocht maar mocht je interesse hebben neem een kijkje bij Annamarieke (klik hier) via de button “maak het zelf” kom je er op uit.

Ik wil één muur in mijn crea-kamertje behangen. Ik vond later deze nog :

Waarschijnlijk zal deze aan mijn muurtje mogen pronken. Als het helemaal af is, mogen jullie ook een kijkje nemen in mijn crea-kamertje. Het andere papiertje wordt goed bewaard voor een ander nog te verzinnen project.

Ik heb er weer lang op moeten wachten maar sinds vandaag heb ik mijn naaimachine terug. Het moest ter herstelling, binnen. Nu moet ik mij reppen om nog voor het einde van de maand mijn receptjes af te krijgen voor de Sew Along. Jullie hebben nog wat te goed dus.

Lieve groetjes,

CreativEls

8 gedachtes over “Vintage

  1. Ik ben benieuwd naar het resultaat als het hangt maar ik denk dat het prachtig zal zijn. Mijn tante had vroeger gelijkaardig behang als het onderste, maar dan in oranje tinten. Alles komt terug 😉

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s