Stoffenkast

Hallo,

Ventje lief, heeft een naai/hobbykamertje voor mij gemaakt op zolder. De afgelopen veertien dagen had hij verlof en dan gaat hij ook aan het hobby-en (klussen).

Ieder van u die graag creatief bezig is, kent dat wel, op den duur ligt uw spul overal. En omdat ge af en toe toch ook nog ne keer iets in het huishouden moet doen, geraken alle dingen niet meteen af en dan blijft het liggen en is het precies nooit opgeruimd. Ik denk dat ventje lief dat een beetje beu was en om er niet meteen iets negatief van te maken, kreeg ik mijn eigen kamertje. Ik ben er wel blij mee, want dan kan ik daar alles kwijt, netjes ordenen en als er dan eens iets blijft liggen dient er niemand zich aan te ergeren.

Ik kan nu volop beginnen met het inrichten. Onze oude kleerkast doet dienst als opbergkast. Ik heb er mijn voorraad stofjes al netjes in geordend.

Maar het begon al. Op wat sorteer je de stofjes ? Op kleur ? Op thema ?

Ik koos voor thema, of toch ongeveer.

Hoe is jullie stoffenkast gesorteerd ?

Kom maar eens mee kijken naar de mijne :

 
 
 
Klik op de foto’s dan zie je ze beter.
 
Wanneer mijn naai/hobbykamertje, helemaal af en ingericht is, laat ik het uiteraard hier aan jullie zien. Maar je zal nog eventjes geduld moeten hebben. Geduld is een schone deugd.
 
Lieve groetjes,
 
CreativEls

18 gedachtes over “Stoffenkast

 1. Een mooie voorraad! Wij hebben op zolder al lang een creakamer, maar het is daar zo eenzaam om te zitten. We stockeren er heel wat materiaal, maar er echt gaan creatief zitten doen, doen we niet. Spijtig eigenlijk…

  Like

 2. 1. Idd dat stofje dat ik ook heb! En in het blauw en fuchsia! In het blauw ook zeer mooi!
  2. je kast is verschrikkelijk ordelijk en heb ook altijd last met uitpuilende stofresten!
  3.je hebt veeeeeeeeel toffe stofjes!!

  Like

 3. Ik sorteer altijd op stofsoort. Bij mij zitten mijn stoffen in een bak, dus moet ik toch al bijna alles eruit halen wat er in zit, en heeft verder sorteren niet zo veel zin. Maar op stofsoort vind ik altijd wel weer handig. Eigenlijk is zo'n kast veel leuker, dan kun je al je stoffen goed bekijken.

  Like

 4. superleuk hier ligt ook alles overal en nergens en moet ik steeds onze eettafel helemaal innemen, maar ook hier beterschap in zicht, we zijn begonnen met de ombouw van onze garage in hobby speelkamer!
  dus ik hoop dat het bij ons even vlot vooruit mag gaan als bij jou , veel plezier ermee

  Like

 5. Bij mij zitten alle stofjes in een kast gepropt, een beetje per soort stof eigenlijk. Fleece, katoen (effen/print), tricot, … En al de rest is een beetje overal over het huis verdeeld. 🙂
  Veel plezier met je naaikamertje! Da's wel lief van je ventje!

  Like

 6. Mor gij hebt toffe stofkes se!
  En duidelijk nog veel plaats voor nog meer 🙂
  Bij mij is alles per soort en op kleur gesorteerd in lades, allemaal met de ruggeskes naar boven voor een goed overzicht. En om alles hetzelfde op te vouwen heb ik eens op pinterest rondgesnuisterd. Tik ' folding fabric pinterest ' in en ge krijgt massa's ideetjes!

  Like

 7. Wat heerlijk, een kast vol stofjes. Ik heb er nog niet zoveel, maar ben het wel aan het uitbreiden. Aankomende zondag is het stoffenspektakel in Eindhoven en misschien wil ik er wel even naar toe. Ook bij de I.KEA haal ik wel eens het e.e.a.
  Maar ik merk wel dat er voor jongens weinig leuks te koop is, helaas. Of je komt al snel in legerprints en dat wil ik niet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s