Vrolijke Kerst

Hallo,

Intussen zijn de ziektekiemen overwonnen, amai het was lang geleden dat ik nog zo ziek was. Gelukkig is het achter de rug.

Ik wil jullie een fijne Kerstperiode toewensen en intussen nog wat cadeautjes laten zien die ik mocht ontvangen maar vooral kon weggeven.

Ik deed mee aan de Kerstswap + georganiseerd door Mimi’s (klik hier) en Hoemmelke (klik hier). Bedoeling was om zelfgemaakte cadeautjes voor onder de Kerstboom  te maken voor kinderen die het minder goed hebben. Ik heb ritstasjes gemaakt uit Zo Geknipt (ik liet ze al eerder zien). Daarnast kreeg je ook een swappartner toebedeeld waar je ook iets voor mocht maken. Ik maakte een clutch en ik kreeg mooie Kersthangers terug van Alieke. Alieke heeft geen blog. Het zijn mooie hangers en ze hangen intussen in onze Kerstboom te pronken.

Zoals elk jaar heb ik nogal wat cadeautjes weg te geven met Kerst, dit jaar kregen ze er allemaal een zelfgemaakte touch bij. Eerst en vooral vroeg een vriendin naar mijn zelfgemaakte theelichthouders in grijstinten omdat dat bij haar Kerstversiering past. Om ze af te geven maakte ik het mandje uit Zo Geknipt. Dat vind ik zo’n leuk item om een cadeau in te presenteren. De zes glaasjes pasten er precies in.

 
Verder had ik nog een aantal kindjes blij te maken. Voor de meisjes maakte ik de Elisanna clutches die ik vulde met lipglosjes, make-upborsteltjes en een juweeltje en voor de jongens heb ik ritstasjes gemaakt met daarbij een compas waar ook een fluitje, vergrootglas en thermometer in verwerkt zit, een verrekijker en een solarlampje. Van de inhoud van de tasjes heb ik geen foto’s.

 
Voor een dame maakte ik nog een mandje uit Zo Geknipt, gevuld met delicatessen.
 
En voor het dochtertje van Carla pimpte ik een verjaardagskaart. Carla deed een oproep om haar een kaartje te sturen voor haar verjaardag omdat ze zo kort bij Kerst jarig is krijgt ze weinig aparte verjaardagskaarten.  Je leest er over klik hier .
 
 

Ik probeerde het eerst uit met een ander kaartje, dat werd dit :

Eigenlijk wou ik al mijn Kerstkaarten van dit jaar zo pimpen maar dat zou toch teveel werk vragen, want je bent er eventjes aan bezig. Dus ik zou nu al moeten beginnen aan de kaarten van volgend jaar. Misschien een mooi project voor op de “to do lijst” van 2013.

Tip : klik op de foto’s dan zie je ze beter.

Lieve groetjes,

CreativEls

11 gedachtes over “Vrolijke Kerst

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s