Winnaars Blogverjaardag Give-away.

Hallo,

Ik voel mij niet zo lekker. Ik ben ziek, de griep ofzo heeft mij te pakken. Veel meer van bed naar de zetel, naar tafel en terug naar het begin, lukt me niet. Toch een extra inspanning want ik wil jullie niet langer in spanning houden.

Eerst en vooral bedankt voor de grote belangstelling en de lieve reacties.

Ik maakte lijstjes met wie wat wil winnen en liet de kinderen nummers uit hoofd zeggen dat werden dan de winnaars. Sorry, ik heb geen fut voor een fotoreportage daarvan dus het beperkt zich hier tot het vermelden van de winnaars.

Soukipouki wint de taartjesclutch.

Maaksels wint de bolletjesclutch en
WJ wint de silliconenmal.

Gelieve zo spoedig mogelijk jullie adres te mailen naar volgend mailadres :
koekjehaakjemaakje@hotmail.be

Dan hebben jullie binnenkort een extra cadeautje voor onder de Kerstboom.

Lieve groetjes,

CreativEls

Advertenties

12 gedachtes over “Winnaars Blogverjaardag Give-away.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s