Win modus en recepten voor de naaimachine

Hallo,

Vandaag heb ik twee verhaaltjes te vertellen.
Eerst en vooral : maandag kwamen de bolletjes wol aan die ik won via Kristel. Kristel heeft een webwinkel Wol en Zo (klik hier) en via haar Blog Kristels Hobbydagboek (klik hier) deed ik mee aan de Give-away. Maandag kwam het pakje aan. Heel mooie wol, en een folder met patronen. Ik ga voor de gebreide colsjaal. Ik heb geen kop voor een muts, hihi.
Je kan zelf je kans wagen want op Annemarie’s haakblog (klik hier) kan je een waardebon winnen van Wol en Zo van maar liefst 20€. Dus wees er als de kippen bij !
Kijk maar eens, deze mooie wol is te koop in haar winkeltje en ik ben een gelukkige winnaar. Ik mocht zelf de kleur kiezen. Daar ik een wintertype ben koos is voor fuchsia, wie wat van kleurenanalyse kent weet dat het dan een goede kleur voor mij is.

Verder maakte ik nog twee recepten uit het boek Zo Geknipt ! . Ja, ik ben al wat voorbereid op de Sew Along.
Het is een cadeautje, ik heb het nog niet kunnen afgeven maar ik kon niet wachten tot dan om het jullie te tonen. Dus ik ga nog niet verklappen wie de ontvangster is .

Ik maakte de Menina handtas en het portemonneetje maar zonder halskoord.

Tip : klik op de foto’s, dan zie je ze beter
Stof : Markt Valkenswaard

Lieve groetjes,

CreativEls

Advertenties

18 gedachtes over “Win modus en recepten voor de naaimachine

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s