Een recept voor mijn naaimachine.

Hallo,

Gisteren ging ik aan de slag met een patroon uit het boek : “Zo Geknipt ! 30 recepten voor je naaimachine”.
Het eerste wat ik wou maken was recept nummer 18. Ik heb nog een aantal cadeautjes te geven de komende weken en deze tasjes zijn hier ten huize reeds favorieten. Ik kocht er nl. 2 voor mijn kinderen op het Van Katoen event (u weet nog wel, dat super-event ten voordele van het goede doel).
U kan het nog eens nalezen hier (klik).
Dit zijn de tasjes die ik voor Rune en Brett toen kocht.

De tasjes worden hier heel goed gebruikt. Vooral Brett sleurt het zijne overal mee naartoe. Hij kan er 20 autootjes in kwijt, hij maakt dan zorgvuldig een selectie wie mee mag en wie niet, zo kan hij altijd en overal spelen met zijn favoriete speelgoed.
Rune gebruikt het om haar camera van V-tech in op te bergen en mee te nemen.

Toen ik de cover zag van het boek van Sanne en Riet waar alle projecten staan afgebeeld, wist ik dat het patroon voor dit tasje in het boek zou staan. Ik wist ook dat dat het eerste zou worden wat ik er uit zou maken. En zo geschiedde.

Ik maakte gisteren drie zulke tasjes, maar jullie krijgen er nog maar twee te zien. Het derde dient ook als cadeautje maar in een ander geheel, dat wordt later nog getoond.
Ik was er de hele dag zoet mee, maar supercontent en fier dat het me gelukt is.
De tasjes kunnen voor vanalles en nog wat dienen, er gaan er hier nog veel gemaakt worden.

stoffen : stoffenspektakel en markt Valkenswaard, rode stof uit de Mercerieshop Magic Neerpelt

Eentje voor een jongetje en eentje voor een meisje. Ze gaan geschonken worden voor de KERSTSWAP + . Ze zullen nog een vulling krijgen want deze zijn als Kerstcadeau bedoeld voor kinderen die het niet breed hebben. Daar volgt later nog meer over.

Vandaag was ik op het Stoffenspektakel in Leuven, mijn eerste van dit seizoen. Ondanks de berg stof die ik reeds heb, heb ik er weer leuke bijgeshopt. Ik laat ze in de loop van deze week nog zien.

Tip : klik op de foto’s dan zie je ze beter.

Lieve groetjes,

CreativEls

Advertenties

14 gedachtes over “Een recept voor mijn naaimachine.

 1. He tof en dan nog wel voor de Kerstswap plus!!!!
  Ik ben vandaag ook naar het stoffenspektakel in Leuven geweest, ik heb mijn buit juist geblogd!
  Misschien hebben we elkaar daar wel gekruisd of naast elkaar staan aanschuiven aan eentje van de kramen….
  Ik ben benieuwd naar uw stofkes
  Maren (hoemmelke.blogspot.com)

  Like

 2. Oh, jij bent er al mee bezig. ik moet nog beginnen aan die kerstswap plus. zal het dindsdag eens doen. Want dan heb ik een avondje mezelftijd. ik begin er al wat van te zweten als ik denk dat ik zelfs nog geen ideetje heb. maar het komt wel in orde. Bij deze vind ik jouw zakjes SUPER!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s