handgeMa(r)kt

Hallo,

Dat is lang geleden hé, dat jullie nog iets van mij vernamen ? Ik heb dan ook veel te vertellen vandaag.
Eerst en vooral kan je tot en met morgen, maandag 29 oktober 2012 middernacht, deelnemen aan mijn eerste Give-away (klik hier) , mocht je dat nog niet gedaan hebben. Het is echt de moeite waard al zeg ik het zelf. Drie volgers kunnen wat winnen.

Vandaag gingen Rune en ik naar handegeMa(r)kt (klik hier) , de Pop Up-markt met creatief ontwerptalent. Het ging net zoals vorig jaar door in C-Mine Genk, de voormalige koolmijnsite meer bepaald in de polyvalente zaal en de compressorenhal. Echt een heel mooie lokatie voor zo’n markt. En wat voor ons ook heel belangrijk is, buggy- en rolstoeltoegankelijk.
We waren tegen openingstijd daar, zodat het nog niet te druk was en Rune vanuit haar rolstoel toch alles goed kon bekijken.
Dit is wat we kochten :

Tip : klik op de foto’s, dan zie je ze beter.

De gelukspopjes (kikkers), het bambi-ke, eekhoornbutton en platenlabel kochten we bij
in-pakt (klik hier) . Een leuke webshop met mooi cadeaupapier, accesoires, buttons, maskingtape enz.

De stofjes kochten we bij Bambiblauw (klik hier). Dat worden waarschijnlijk tasjes uit het boek :
Zo genknipt, van Sanne en Riet.

De snorrenbroche, die omgekeerd op de foto staat, komt van tie-ne (klik hier)

De broche met het meisje en de armband (met poes) die Rune mij aftrochelde (is dit wel juist geschreven ?) omwille van een goed rapport kochten we bij Lilabel. Ik vind die armband ook zo mooi dat ik met Rune heb afgesproken dat ik hem ne keer mag lenen. Mag van haar maar niet als we samen weggaan want dan doet zij hem aan.

Verder wil ik jullie ook laten weten dat ik mijn Pinterest borden (klik hier) aan het herorganiseren ben. Ik heb intussen op sommige borden zoveel staan dat ik lang moet zoeken eer ik het vind. Mijn fotografisch geheugen is wel goed, ik kan het me goed voor de geest halen, maar het staat dan ver weg op dat bord. Ik ben er nog lang niet mee klaar maar volgende borden zijn er intussen bij gekomen : Sewing Tips, Sewing Bins, Sewing Felt, Sewing Bags, Sewing Usefull things, Sewing Toys, Crochet Bags, Crochet squares, Crochet Jewelery, Crochet Toys, DIY bookmarks

Lieve groetjes,

CreativEls

Advertenties

15 gedachtes over “handgeMa(r)kt

  1. oh, leuke dingen! C-Mine is inderdaad een toplocatie voor zo'n marktjes. Was er zelf een keertje voor handmade in Belgium, de moeite!
    En nu maar spannend aftellen naar de ontknoping van je give away 🙂
    alvast een fijne week!

    Like

  2. Hihihi goed dat moeder en dochter zo goed overeenkomen om spulletjes uit te lenen 🙂 Jammer dat het weer zo ver van mijn bed was, voor al die leuke marktjes woon ik echt in de verkeerde provincie. Ik heb me nog steeds niet aan Pinterest gewaagd, uit schrik dat ik daar ook nog veel te veel tijd ga in stoppen, ik moet me nu al intomen in blogland 🙂 (en ik hoop dat het je lukt om met je vriendinnen naar die film te gaan, echt waar de moeite!)

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s