Supermarkt Pop Up Store en het Wildbreien

Hallo,

Gisteren deed ik samen met de dames van Supermarkt mee aan het wildbreien om de mogelijkheid tot het openen van een Pop Up Store onder de aandacht te krijgen bij de Lommelse Middenstand en het Stadsbestuur. Zo’n Pop Up Store is nl. het volgende Project waar de Supermarkt dames van dromen. Het is echter niet eenvoudig om een geschikt pand ter beschikking te krijgen. Gisteren lukte dat voor één dag Dit zijn foto’s van onze etalage, de styling werd verzorgd door Yvonne ( klik hier) van Yvestown (klik hier)

Je kan bij Yvonne ook een beginnerscursus haken volgen.

Wij hebben tijdens deze bijeenkomst aan bescheiden ‘ stadsversiersels’ gewerkt. Er kruipt veel tijd in. Hier zie je mijn bescheiden bijdrage :

 Ik kon jammer genoeg niet tot het einde blijven, daar ik nog een andere leuke activiteit in petto had.

Toch kwam ik op mijn pad leuke projecten tegen. Er was blijkbaar vooraf naarstig gewerkt door sommigen. Geniet van de foto’s.

 Tip : Klik op de foto’s dan zie je ze beter.

En, eh, het optreden van Doe Maar met symfonisch orkest was Subliem ! Die mannen kunnen het nog steeds en zijn eigenlijk niets veranderd alleen een beetje verzilverd.

Lieve groetjes,

CreativEls

11 gedachtes over “Supermarkt Pop Up Store en het Wildbreien

 1. Wat een vrolijke etalage, ik krijg er helemaal een lente-gevoel van!
  Mooie wildbreiprojecten, aangeklede standbeelden vind ik altijd leuk maar inderdaad, er gaat wel HEEL veel tijd in zitten!

  Groetjes, Saskia
  sas–kia.blogspot.nl

  Like

 2. Oooh, wat een prachtige foto's!! Zo kleurrijk en die bovenste zijn zo gezellig, ik zou direct willen aanschuiven! 🙂 Die klok is super origineel en dan die standbeelden, dat zal wel veel gegrinnik hebben opgeleverd bij alle passanten. Zó tof!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s