Wildbreien

Hallo,

Eerst en vooral, bedankt voor de leuke reacties naar aanleiding van mijn eerste Give Away (klik hier)
Het is heel aangenaam te vernemen dat jullie het leuk vertoeven vinden op deze blog, inspiratie opdoen enz. Je kan nog meedoen met de Give away tot en met 29 oktober middernacht. Op 31 oktober maak ik de winnaars bekend.

Komende zaterdag, ga ik voor het eerst Wildbreien. Ik neem deel, samen met de creatievelingen die meededen aan Supermarkt (waarover ik eerder blogde), aan dit evenement, georganiseerd door de Lommelse middenstand.

We krijgen een leegstaand pand ter beschikking waar we de etalage mogen opsmukken. Wie zaterdag niet weet wat te doen, of indien je in de buurt komt van Lommel, vanaf 18u zullen de creaties op verschillende lokaties in de stad te bezichtigen zijn. Ikzelf kan zolang niet aanwezig blijven want zaterdagavond ga ik genieten van een optreden. Ik ga dan terug genieten van herinneringen uit mijn prille jeugd want ik ga naar een concert van Doe Maar met symfonisch orkest.

Wie heeft er al eens aan wildbreien gedaan ? Wat zijn jullie tips and tricks ?

Lieve groetjes,

CreativEls

Advertenties

6 gedachtes over “Wildbreien

  1. Je hebt gewoon een super leuk blog! Vandaar ook al die leuke reacties 🙂

    Heel veel plezier met het wildbreien! Heb het zelf nooit gedaan maar hoor en lees er steeds vaker over. Het tovert toch elke keer weer een glimlach op mijn gezicht als ik ergens weer een 'wilbreiwerk' tegenkom!

    Like

  2. Oh fijn, concert van Doe maar met symfonisch orkest! En dat wildbreien zie je meer en meer, maakt het straatbeeld zoveel mooier. Ik ben benieuwd naar de foto's. Véél plezier ermee! (en ja hoor, jou stempeltjes worden véél gebruikt :-))

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s