Sneak Preview 3

Hallo,

Hierbij het derde en laatste deel van wat ik meeneem naar supermarkt.

Dit is mijn voorraad tapejes waarmee ik mijn stempels afwerk.

Dit zijn de stempels waarvan ik jullie reeds een ‘voorafje’ liet zien, maar dan afgewerkt. Deze mogen ook mee morgen.

Hier zie je hoe ze zijn afgewerkt met de tapejes.

Deze boekenleggers, maakte ik ook nog met als detail de appelknoopjes.

Tip : klik op de foto’s dan zie je ze beter.

Hopelijk mag ik jullie morgen ontmoeten op Supermarkt, CC De Adelberg 3920 Lommel 11u-18u

Lieve groetjes,

CreativEls

11 gedachtes over “Sneak Preview 3

 1. O ja, stempels zijn blijkbaar verslavend, inderdaad. Mag ik eens nieuwsgierig zijn: welke houtjes gebruik jij om je stempels af te werken? Dit ziet er allemaal zo heel netjes uit, en ik heb nog niet echt een idee wat ik hiervoor kan gebruiken.

  Like

 2. Dag Els!!
  Wat een leuk berichtje op mijn blog. Robin Magazine is verkrijgbaar online in een aantal winkels en in een aantal boekwinkels in NL. Over een paar dagen kun je het bestellen bij ByKris.nl, dan komt het gewoon naar België én als je op tijd besteld maak je kans op wat leuks 🙂
  Groetjes,
  Esther.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s