Tablethoezen .

Hallo,

Ik ben er dan maar meteen in gevlogen hé. Ik maakte hoezen voor een tablet.
We hebben hier thuis ook een tablet, geen van het bekende I-merk maar een goedkoper exemplaar. Rune maakt er regelmatig gebruik van. Door haar motorische beperking werkt zij vaak met de computer, zeker om huiswerk te maken waarbij ze moet schrijven want schrijven met pen en papier is te moeilijk.
Onze tablet verdiende ook nog een hoezeke, dus mocht zij een stofke uitkiezen en omdat ik dan toch bezig was heb ik er nog twee bijgemaakt, die al kunnen dienen voor mijn deelname op Supermarkt (klik) en (klik)
Ik heb ook aan de jongens gedacht en een stofke gekozen dat bij hen in de smaak kan vallen.

Rune koos deze stof van Hamburger Liebe. Ik vond een marktkramer op de stoffenmarkt in Eindhoven die deze stoffen verkoopt aan een voordelige prijs. Hij heeft het hele gamma dat je ook online terug vindt.

De andere stoffen zijn schatten van eerdere Stoffenspektakels. Voor wie het nog niet wist komende zondag gaat er een stoffenspektakel door in Eindhoven. De agenda voor de rest van het seizoen vind je hier (klik) .

Tip : klik op de foto’s, dan zie je ze beter.

Ik gebruikte de handleiding die ik eerder in dit (klik) bericht aanhaalde.

Lieve groetjes,

CreativEls

6 gedachtes over “Tablethoezen .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s