Terug !

Hallo,

Ik ben terug !
Twee weken genoten van een zonovergoten vakantie in Frankrijk.
De eerste week van september was ik ook nog thuis, aangenaam om de kinderen terug in de ‘schoolmodus’ te krijgen. Had voornemens om creatief bezig te zijn maar de kinderen en het huishouden eisten alle aandacht op.
Sinds gisteren ben ik terug aan het werk, dus iedereen zit nu terug in het dagelijkse ritme en blijkbaar had ik dit nodig om ook hier terug in mijn ritme te komen.

Bij thuiskomst uit Frankrijk wachtte mij een aangename verrassing want ik won deze (klik hier) Give-away.

 Bedankt Hilde@home. Je kan nog meer moois bewonderen op haar blog (klik hier).

En nu moet ik mij reppen want ik sta op zondag 23  september 2012 op Supermarkt, het creatieve marktje in mijn thuishaven Lommel. En ik moet nog veel maken, maar ik wil geen druk uitoefenen op mezelf, het moet leuk blijven en ik zie wel hoever ik kom. Je leest er over hier (klik) en hier (klik)

Die Give-away die ik won bij hilde@home past helemaal bij het logo van deze creatieve markt.

Lieve groetjes,

CreativEls

6 gedachtes over “Terug !

  1. leuk te lezen dat je blogt over je gewonnen kaartenmapje! Hij past inderdaad uitstekend bij het logo van dat marktje ;-). Het was dus voorbestemd zeker ;-). Veel plezier ermee en tot blogs (ik heb hier blijkbaar een paar van je blogberichten gemist 😦 ) Groetjes!!!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s