Vooraankondiging

Hallo,

Eerst en vooral bedankt voor de vakantiewensen, de wensen voor Bretts verjaardag en de leuke reacties die ik kreeg op zijn taart.

Ik wil hier iets afspreken met jullie. September wordt een  bijzonder drukke maand maar in oktober moet het er van komen, mijn eerste Give-away.
Daar zijn goede redenen toe : ten eerste ik vind zelf dat het hoog tijd wordt, ten tweede ik heb meer dan 1000 volgers op Pinterest (dat mag gevierd worden), ten derde mijn Blog heeft bijna 10 000 pagevieuws (dat mag ook gevierd worden) en is aardig op weg naar de 100 volgers en de allerbelangrijkste reden is de trouwe lezers/volgers eens verwennen.

Lieve groetjes,

CreativEls

Advertenties

6 gedachtes over “Vooraankondiging

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s