Vakantielektuur.

Hallo,

Hoewel we hier een kast vol boeken hebben wilden de kinderen maandag toch naar de Stadsbibliotheek. Normaal gezien mogen ze de boeken zelf inscannen maar aangezien ze de boeken willen meenemen op vakantie zijn we dit netjes gaan melden aan de balie en mogen ze de boeken extra lang ontlenen.

Hierbij de keuze van Brett : Informatieve boeken en maar één leesboek.

Rune haar keuze, meer leesboeken. Ze koos ook twee boeken over judo. Haar vriendinnetje zit op judo en aangezien de club ook gestart is met een G-sport groep (Sport voor mindervaliden) wordt ze uitgenodigd om in september eens te komen kijken en eventueel mee te doen, zo kan ze aansluiten als ze dat wil. Rune wil zich alvast goed voorbereiden, vandaar die boeken.

Ikzelf heb ook mijn selectie gemaakt, wat was dat weer een moeilijke keuze. Ik zal ze misschien  niet allemaal kunnen lezen maar ik wil keuze hebben.

Deze ben ik momenteel aan het lezen, hij is nog niet uit, gaat dus mee :

Een keuken meiden roman (klik hier)(Kathryn Stockett)

Verder nog : Zomerhuis met zwembad (klik hier) (Herman Koch) Kamer (klik hier) (Emma Donoghue)

Het ene omdat ik Het Diner (klik hier) heel goed vond, het tweede kreeg ik aanbevolen bij mijn deelname aan Kikker Leest.

Als grappige tussendoor : Taal is zeg maar echt mijn ding (klik hier) (Paulien Cornelisse) Ik heb er al wat in gelezen. het is een boek dat je makkelijk kan wegleggen en er opnieuw aan verder lezen.

En natuurlijk ook De eenzaamheid van de priemgetallen (klik hier) (Paolo Giordano). Het ligt hier al zolang te wachten om gelezen te worden.

Ook Kwetsbaar (klik hier) van (Tatiana De Rosnay) mag mee omdat Haar naam was Sarah (klik hier)zo lekker weglas.

Ik neem ook een dwarsligger mee, dat is handig om onderweg te lezen, want neemt niet veel plaats, is snel in de handtas gestopt. Rendez vous (klik hier) (Esther Verhoef)

Zo, wat denk je ? Is mijn lijstje goedgekeurd ? Klik op de titels voor boekbesprekingen,  zo raak je misschien ook geïnteresseerd om deze te lezen ?

Er is er hier eentje alvast aan het oefenen voor op vakantie.

Lieve groetjes,

CreativEls

7 gedachtes over “Vakantielektuur.

  1. Dat oefenen gaat precies goed 🙂
    De “keukenmeidenroman” heb ik net uitgelezen, lekker wat girl power. En “zomerhuis met zwembad” is dan weer een goeie tegenhanger, nogal machogedoe. Benieuwd wat je er van zal vinden. Alvast een superleuke vakantie toegewenst!

    Like

  2. Amai Els, jij legt de leeslat hoog! Jij had zeker en vast al leesniveau 10 in het eerste leerjaar… dat jij zo snel kan lezen :-)….
    Geniet ervan en als je zomerhuis met zwembad uit hebt, mag je me dit boek wel eens uitlenen als je wil (maar ik ga ook eerlijk zijn, een uitleentermijn van 4 weken gaat me te kort zijn ;-)…

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s