Swappen is Leuk

Hallo,

Ik volgde al geruime tijd verschillende blogs, aanvankelijk van Amerikaanse en Engelse koekjesdecorateurs. Ik speelde ook wel met het idee om een blog te beginnen maar het was er niet van gekomen. Tot ik terug andere creatieve paden begon te bewandelen, ik begon te haken, haalde mijn naaimachine na 10 jaar vanonder het stof, ik kwam  terug een oude bekende tegen (Cindy van Klaartje Nel (klik hier), we zaten meer dan 10 jaar geleden samen op de Kunstacademie-Textiele Kunst)…… En het kwam er dan toch van ik ben zelf een blog begonnen eind vorig jaar. Toen had ik nooit kunnen vermoeden dat het zou leiden naar wat ik nu ervaar. Het is zo’n leuke wereld waar iedereen voor mekaar klaar staat met raad en daad waar zoveel leuke dingen worden gedeeld en dit alles met veel respect. Ik kreeg ook mijn collega – Creazusje (klik hier) An aan het bloggen.

Ik was dan ook zeer vereerd toen ik een aantal weken geleden een mail kreeg van Trui allias Miss Creatuurtje (klik hier). Ze vroeg me of ik zin had in een Swap. Ik ben dan nog vrij nieuw in Blogland maar ik wist wel wat dat betekende.
Ze vroeg me of ik Stempels voor haar wilde maken. Daar moest ik niet over nadenken, wat ik in ruil wou daarentegen,  maar de zonnenbrilhoesjes (klik hier) die ze onlangs maakte waren me goed bijgebleven, onze kinderen konden dat nog wel gebruiken en zo geschiedde.
En gisteren na een lange dag werken vond ik een leuke verrassing in de brievenbus. De kinderen zijn er SUPERBLIJ mee. Trui heeft mij verwend want er zat een SUPERLEUK tasje bij voor mezelf.

Miss Creatuurtje kreeg van mij de twee gevraagde stempels en als extraatje maakte ik nog een stempel met vogel en voegde ik twee notaboekjes bij.

Tip : klik op de foto’s dan kan je ze beter zien.

Ik was aangenaam verrast zo’n waardering te krijgen voor hetgeen ik maak. Dit maakt mij zo blij . Het is heel leuk om iemand te verrassen en te geven en dan vol verwachting uit te kijken naar de reactie. Spannend is dat ! Eveneens is het een aangename ervaring om iets te mogen ontvangen dat met veel zorg en toewijding is gemaakt. Ik koester het . Ja, dat swappen is me meer dan 1000% meegevallen.

SWAPPEN IS LEUK !

Lieve groetjes,

CreativEls

8 gedachtes over “Swappen is Leuk

 1. Ik had het gelezen dat je zulke mooie stempels had gemaakt voor haar. En zag ook die mooie hoesjes en tas die ze voor jou had gemaakt zo is het wel heel leuk om een swap te doen.
  Twee tevreden mensen eigenlijk veel meer want iedereen heeft er plezier van.

  Like

 2. Hé, zo'n leuke dingen allemaal! En inderdaad leuk om vol spanning op de postbode te wachten 😉 Ik vind het inderdaad ook heel fijn dat jullie dit alltwee delen, zo kunnen we met z'n allen van meegenieten!

  Like

 3. Ik ben bij jou terechtgekomen via die toffe madam hier net boven mij 🙂 Miss Creatuurtje. Ik las dat je oorspronkelijk afkomstig bent van 15 km van Brussel, wel ik ook (asse) en ik ben uitgeweken naar het Antwerpse. Groetjes
  Jij bent het dus die die leuke stempeltjes maakt

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s