Stempel gemaakt met Creazusje An

Hallo,

An van de De CreaZusjes (klik hier) is één van mijn lieve collega’s. Een paar woensdagen terug was An te gast bij mij thuis om samen stempels te maken. Ik had een leuke workshop gevolgd op het Van Katoen evenement en sindsdien is zelf stempels maken ook één van mijn creatieve bezigheden. An wilde dit ook leren en dus heb ik haar de kneepjes bijgebracht. Via deze link (klik hier) lees je An haar verslag van onze leuke Freubelvoormiddag. Hierbij alvast wat foto’s.

An maakte deze stempel voor haar zoon Tijmen. Voor haar dochter Merel maakte ik  reeds een stempel als cadeau voor haar Lentefeest, je kan het nog eens nalezen klik hier .
Tip : klik op de foto’s dan kan je ze beter zien.
Lieve groetjes,
CreativEls

3 gedachtes over “Stempel gemaakt met Creazusje An

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s