Luchtballonnen Shirt

Hallo,

Het is er nog steeds niet van gekomen om zelf terug aan het naaien te gaan. Er waren nog andere projecten op til en de voorbereiding van de communie slorpte ook veel tijd op. Het zit er aan te komen maar er vallen eerst nog bedank cadeautjes te worden gemaakt voor de juffen van de kinderen en daarna hoop ik aan het naaien toe te komen en ook terug koekjes te gaan versieren.

Dit hemdje werd door mijn schoonmoeder gemaakt voor mijn zoon Brett. Ik kocht de stof op het stoffenspektakel in Gent bij het kraam van Den Beer. Ik vind het zo’n leuk stofke en het is een tof hemdje geworden. Brett krijgt er leuke complimentjes over.

Tip : klik op de foto’s dan kan je ze beter zien.

Lieve groetjes,

CreativEls

4 gedachtes over “Luchtballonnen Shirt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s