Kikker Leest

Hallo,

Ik doe mee aan de uitwisseling van boekentips KIKKER LEEST . Je leest er alles over hier.

Ik wou laten weten dat mijn Kikkerpost vandaag de deur is uit gegaan. Ik kreeg vandaag zelf voor de tweede maal kikkerpost. Als ik al mijn kikkerpost heb ontvangen en mijn kikkerpost is aangekomen blog ik over de verzamelde boekentips en de weggeschonken boekentips. Want, ja lezen is ook een hobby van me.

Lieve groetjes,

CreativEls

3 gedachtes over “Kikker Leest

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s