Halsketting

Hallo,

Gisteren maakte ik nog snel een halsketting voor bij mijn outfit die ik zondag zal dragen op de Eerste Communie van mijn zoon.
De grote gele parels in het midden en de kleine bloempjes komen van bij Zahia . De blauwe houten parels komen van bij Veritas . De houten gele parels komen uit een plaatselijke hobbywinkel. Ze vallen in de nek om mijn ketting met het mooiste deel juist in mijn hals te laten uitkomen. Het was niet eenvoudig om het juiste blauw en geel te vinden maar ik denk dat het gelukt is.

Tip : klik op de foto’s dan kan je ze beter zien.

Lieve groetjes,

CreativEls

Advertenties

2 gedachtes over “Halsketting

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s