Taart voor Dean

Hallo,

Omdat ik geen boetseerwonder ben……..
……………werd het deze eenvoudige versie van een Ben 10 taart voor de Eerste Communie van Dean.
Ik had ook niet zo veel tijd daar ikzelf een Communiefeest voor te bereiden heb tegen zondag.
De horloge dat ging nog net om na te maken maar in poppetjes boetseren ben ik geen krak. Ben 10 is een bewerkelijk manneke vind ik zeker als je het boetseertalent niet bezit, laat staan dat ik mij zou wagen aan de Aliens.
Een goede afbeelding om te puzzelen vond ik evenmin dus heb ik het zo opgelost. Dean krijgt deze taart cadeau van zijn meter, ik hoop dat hij er een beetje blij mee is maar vooral dat ze smaakt. Ze is gevuld met Praliné botercrème.
Moet ik schaamrood op de wangen hebben met deze taart of kan ze er toch mee door ?

Tip : klik op de foto’s dan zie je ze beter.

Lieve groetjes,

CreativEls

5 gedachtes over “Taart voor Dean

 1. En nu opnieuw;
  Els 't is niet omdat deze taart eerder sober versierd is dat ze niet cool is hoor! Soms is less juist more 🙂 En een fan van Ben 10… gaat dit zeker leuk vinden!
  Groetjes en een fijn feest dit WE!

  Like

 2. Bedankt Creazusje An en Klaartje Nel. Ik kreeg zonet feedback van de schenkster. Dean vond ze geweldig en vooral superlekker. Hij heeft gelijk de omnitrix (horloge van Ben 10) opgegeten, hopelijk slaapt dat manneke van zo'n suikerboost.

  Groetjes,

  CreativEls

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s