Oude Koekjes

Hallo,

Deze blog heet “Koekje Haakje Maak Je” en belooft mooie koekjes te laten zien. De manier waarop ik graag koekjes versier is heel arbeidsintensief. Dat is niet iets dat je eens even doet als je een uurtje tijd hebt. Het werk is ook niet zomaar even weggelegd en alles is niet in een wip opgeruimd. Bovendien is er veel droogtijd nodig zeker als je met verschillende kleuren en details wil werken. Sinds ik aan het haken ben en stempels aan het maken ben weet ik dat ik die bezigheden rap efkes tussendoor kan doen. Als werkende mama die zoveel dingen tegelijk zou moeten doen en wil doen komt mij dat ‘rap efkes tussendoor’ momenteel goed uit. Dus momenteel geen tijd om koekjes te versieren maar ik mis het wel.
Toch wil ik mijn belofte nakomen en daarom wil ik hier tussendoor eerder gemaakte ‘oude koekjes’ laten zien.
De eerste reeks, koekjes die ik maakte voor Lyo’s eerste feestje, haar babyborrel. Niet mijn eerste koekjes maar wel mijn eerste megaproject.

Ik maakte toen ook cupcakes.

Lieve groetjes,

CreativEls

Advertenties

2 gedachtes over “Oude Koekjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s