Stempel voor Merel

Hallo,

Vandaag vierde Merel, dochtertje van een collega, haar Lentefeest.

Ze kreeg van mij dit cadeautje :

Daar zat het volgende in : een creatief desinger boekje waarmee ze zelf T-shirts kan ontwerpen en iets om zelf armbandjes te maken. Merel is net zoals haar mama graag creatief bezig.
Ik maakte ook een stempel met haar naam. Daarmee bestempelde ik ook het cadeaulabel en een notitieboekje waar ze al haar inspiraties kan noteren of tekenen. Ik borg het op in een houten kistje dat ze ook nog zelf kan versieren.

Tip : klik op de foto’s, dan kan je ze beter zien.

Ik ben er van overtuigd dat Merel vandaag een onvergetelijke dag beleefde. De zon was deze namiddag in ieder geval mee van de partij.

Lieve groetjes,

CreativEls

4 gedachtes over “Stempel voor Merel

  1. Dag lieve collega van mama,
    Heel erg bedankt voor de super mooie cadeautjes. Ik ga het doosje mooi versieren en de stempel vind ik echt heel cool. Amai daar ga ik leuke dingen mee kunnen doen. Mijn lentefeest was echt heel tof; we zijn gaan varen met een boot, ik zong zelf een eigen liedje en ik speelde ook zelf gitaar, ik werd er wel wat verlegen van… Ik kreeg veel cadeautjes, het zonnetje was in de namiddag van de partij. Het was echt een leuk feestje. Ik kan er nog veel meer over vertellen maar ik heb niet zo veel tijd want nu ga ik T-shirten ontwerpen want dat vind ik heel leuk! Lieve groetjes Merel xxx

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s