Uitnodigingen

Hallo,

Op 20 mei 2012 doet mijn zoon Brett zijn Eerste Communie. De uitnodigingen voor het feest moesten nu wel dringend de deur uit. Ik zou ze zelf maken, hoe kan het ook anders. Het idee wat het zou worden was er al, het gerief nodig voor de uitvoering ook.

Op Handgema(r)kt ( de eerste creatieve markt van het jaar waar ik naartoe ging) kocht ik bij Karen  door haar gemaakte stempels. 

Hiermee maakte ik de uitnodigingen in kleuren die terugkomen in de kledij die Brett zal dragen die dag.

Mijn eerste zelfgemaakte stempel die ik maakte op de workshop op het Van Katoen- evenement gebruikte ik om de enveloppen wat kleur te geven.

Sorry, Karen maar voortaan kan ik zelf stempels maken maar iedereen die ook aan de slag wil kan wel leuke en gepersonaliseerde stempels bestellen bij Karen. Vandaag gingen Rune (mijn dochter) en ik naar Eén Vierkante Meter. Een klein creatief marktje waar elke deelnemer slechts één vierkante meter krijgt om zijn (haar) waar aan de vrouw (man) te brengen. Karen was daar ook aanwezig met een prachtig kraampje. Later volgt er nog een verslag van ons bezoekje aldaar, een verslagje geschreven door Rune.

Lieve groetjes,

CreativEls

4 gedachtes over “Uitnodigingen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s