Van Katoen

Hallo,

Hierbij mijn verslag van een geweldige dag.

Gisteren was het dan zo ver. Het evenement waar ik al enige tijd naar uit keek. Ik was al vroeg (voor een zaterdag dan toch) opgestaan om op tijd te kunnen vertrekken. Van uit het verre Limburg is het een hele trip naar Gent. Al maar goed ook, want later bleken er langs twee invalswegen ongelukken te zijn gebeurd en stonden mensen in de file, ik niet dus. Ik wist een goed plekje waar mijn auto heel de dag kon staan tegen een voordelig prijsje maar het is van daar uit nog even wandelen naar het Miat .
Tegen openingstijd kwam ik er aan. Het zag er nog niet zwart van het volk, ik kon nog alles goed zien en het Van Katoen – kraam was nog niet leeggekocht.
Ik kocht er volgende leuke items om Annick for Kenya te sponseren .
Eerst en vooral het boek van Mme Zsazsa niet voor mezelf maar voor mijn lieve collega. Ik heb mijn exemplaar al op Handmade in Belgium in Hasselt op de kop kunnen tikken.

Op de valreep heb ik het kunnen laten signeren.

Verder kocht ik deze tasjes gemaakt door Eloleo voor mijn kinderen. Zo kunnen ze makkelijk kleine spulletjes meenemen als we weggaan. Zoonlief stopt er zeker en vast auto’s in.

Voor mezelf kocht ik dit tasje om klantenkaarten makkelijk te kunnen wegstoppen in mijn handtas. Ik ben niet zeker over wie het heeft gemaakt.

Verder kocht ik volgend stofke bij Bambiblauw omdat het goed past bij een stofke dat ik in drie verschillende tinten heb.

 Bij Vermiljoenshop kocht ik deze stof van Petit Pan

Tenslotte kocht ik bij Koekepeertje deze stof en paspelband in drie verschillende kleuren om leuke rokjes te kunnen maken uit het boek van Mme Zsazsa.
Na mijn eerste toer te hebben gedaan en al een deel van mijn budget te hebben gespendeerd ging ik wat snuisteren in Gent stad. Ik ben mijn bon al gaan spenderen bij Who’s that Girl. Ging binnen bij The Fallen Angels waar ik, hoe kan het ook anders een schriftje heb gekocht en waar ik mij serieus moest inhouden omdat ze er zoveel leuke dingen hebben. Ook Huiszwaluw kreeg terug een bezoekje van mij waar ik zo mijn best heb moeten doen om niet weer met een leuk schriftje buiten te komen en waar ik weer even kon wegdromen bij het prachtige servies van Orla Kiely
Daarna ben ik snel een hapje gaan eten en kon ik mijn tweede, derde en vierde ronde gaan doen op Van Katoen.
Maar het hoogtepunt van de dag en daarmee eindigde mijn Van Katoen dag ook was de workshop. Samen met mijn creatieve maatje Cindy van Klaartje Nel heb ik er een nieuwe verslaving bij : Stempels maken.
De workshop werd gegeven door Liesbet en Sophie die ons alle kneepjes leerden. Zij hebben dat fantastisch goed gedaan. Ze hadden zelfs gestempelde koekjes gebakken, het was dan ook meteen heel gezellig. We kregen een prachtig boekje mee waarin alles nog eens netjes staat uitgelegd en met een plaatske op de kaft voor onze eerste zelfgemaakte stempel.
Ik koos voor een eenvoudig ontwerp om het meeste kans te hebben op een’ eerste succeservaring’ en om het werken met de gutsen te leren aanvoelen. Hierbij het resultaat :

Vanaf nu zal je ook regelmatig zelfgemaakte stempels kunnen bewonderen op deze Blog, dit is zo leuk om te doen. Alleen nog even tijd vinden om al het nodige materiaal aangeschaft te krijgen.

Liesbet en Sophie hebben zelf ook heel leuke Blogs. Zij gaven tot gisteren ook leuk gestempelde items weg. Op de valreep heb ik nog kunnen meedingen naar  al dat moois. Straks even gaan piepen of de winnaar al bekend is.
Liesbet haar blog heet : Twee meisjes in de stad
Sophie haar blog heet : Ton Bouton

Ze hebben ook een leuk Prikbord op Pinterest gemaakt. Wil je mijn eigen stempel Pinterest prikbord bekijken dan kan dat op volgende Link

Lieve groetjes,

CreativEls

5 gedachtes over “Van Katoen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s