Fijne Paasdagen !

Hallo,

Ook rond deze Paastijd zijn we creatief bezig geweest. Rune versierde deze dakpan op school :

En mama haakte in zeven haasten deze Paaseieren naar het patroon van Echtstudio – Kookeridoo
Deze Granny style eieren vond ik wel iets hebben . Het eerste ei heb ik ook in verschillende kleurtjes gehaakt maar het patroon diende aangepast aan mijn eieren en dat was toch even zoeken. Een veelkleurig ei is mooi maar het minder leuke daaraan is al die draadjes in stoppen. Omdat ik ruim laat aan deze Paasversiering begonnen ben en toch ‘iets’ wou hebben tegen Pasen heb ik ze vanaf dan in één kleur gemaakt. En er mogen er nog bijkomen, dus ik straks, verder aan de haak. Ik wou jullie alvast Fijne Paasdagen kunnen toewensen vandaar dat ik mijn eitjes toch al laat zien ook al is mijn ‘Paasboom’ nog niet helemaal gevuld. Het moesten geen vijgen na Pasen worden, vandaar 🙂

Lieve groetjes,

CreativEls

3 gedachtes over “Fijne Paasdagen !

  1. Dankjewel. Je kan het momenteel bij Blokker kopen en het is super goedkoop 6€ denk ik. Het is inderdaad een fotohouder maar het leent zich om allerlei mee te presenteren. Dus allen naar de Blokker !

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s