Halsketting met parels van PET-flessen

Hallo,

Afgelopen woensdag volgde ik de tweede sessie van de workshops “creatief met recycleerbaar materiaal”. Het resultaat van de eerste sessie met broodzakken zie je hier. We maakten parels van PET-flessen. Ik maakte gebruik van doorzichtige en lichtgroene flessen.  De ketting werd afgewerkt met ‘gewone’ parels in bijpassende kleuren. Morgen volgt deel 2 van de sessie met PET-flessen. Benieuwd wat er dan op het programma staat.

Lieve groetjes,

CreativEls

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s