Versierde, gehaakte theelichthouders van yoghurtglaasjes.

Hallo,

Hier thuis vinden we deze yoghurt lekker. De lege potjes lenen zich tot heel veel creativiteit, want je kan er vanalles mee doen. Het meest voor de hand liggend is om er theelichthoudertjes van te maken.
Ik was er al eens leuke tegengekomen waarbij ze met haakwerk werden versierd, dus ik ook aan de haak. Eerst zagen ze er zo uit :

 
Maar dat was het niet helemaal. Toen zagen ze er zo uit :
 Maar daarover was ook nog niet tevreden.
Uiteindelijk werden ze zo :
Zo werden ze gemaakt :

Eerst dubbelzijdige tape rondom het potje, daarover een dubbel gehaakte ketting. De bloempjes haakte ik volgens het patroon dat ik vond op Annemarie’s Haakblog .

Ik schonk voor elk 2 van deze versierde theelichthoudertjes aan mijn studiegenoten/vriendinnen waar ik vorige week zaterdag mee had afgesproken. Het was al veel te lang geleden dat we elkaar hadden gezien. Tevens bracht ik hen op de hoogte van mijn blog, ze waren heel blij met deze attentie.
Lieve groetjes,
CreativEls

5 gedachtes over “Versierde, gehaakte theelichthouders van yoghurtglaasjes.

  1. Ohhh, zou ook nog een superideetje zijn voor ons lentefeest maar ik vrees dat ik het allemaal niet meer rond krijg. Ik neem de tip in elk geval mee, volgend jaar hebben we weer een lentefeest 🙂 Groetjes, Trui

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s