Boekje van handgeschept papier

Hallo,

Afgelopen week ben ik op maandag en donderdag naar een workshop geweest samen met Cindy van Klaartje Nel . Opdracht was vooraf broodzakken sparen . De workshop vond plaats in het Ecocentrum in Mol waar een prachtige tentoonstelling loopt van kunstwerken gemaakt door kinderen. Kunstwerken in gerecycleerd materiaal. En kunstwerken zijn het ! Dus wij gingen broodzakken recycelen en er zelf papier van maken. De workshop werd gegeven door Mathilde van atelier Mathilde.
Op maandag maakten we ons papier, op donderdag maakten we ons boekje. Leuk was dat we het ook mochten personaliseren. Ik heb een haakwerkje op de kaft aangebracht.
Hier het resultaat :

Lieve groetjes,

CreativEls

2 gedachtes over “Boekje van handgeschept papier

  1. Ja, hoor werkt perfect, zelfs met wasachtige soorten. Wel de in stukken gescheurde broodzakken een nacht laten weken in water. Pulp mixen in water een weinig gemixt dennenvezel of katoenvezel toevoegen en de gebruikelijke producten die je toevoegd aan handgeschept papier en scheppen maar.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s