Gepimpte wasspelden

Hallo,

Ik pikte het idee op bij een leuke foto die ik tegenkwam op Pinterest. Weet je niet wat Pinterest is ? Lees mijn eerder bericht over Pinterest nog eens na hier .

Dit heb je nodig : Houten wasspelden, dubbelzijdige tape en een leuk papiertje. Zoals deze vouwblaadjes van op de foto die ik bij Action kocht.

En dan krijg je dit.

Van 1 vouwblaadje (13cm x 13cm) kan ik 8 wasspelden pimpen.

De volgende kocht ik bij Ava. Ze zijn made in China, geverfd en geprint. Maar je kan het dus ook zelf. Ik heb nog veel vouwblaadjes, nu alleen nog een leuk gevarieerd assortimentje bij mekaar krijgen. Ook met restjes stof kan het. Ook eens testen wat een laagje vernis zegt.

Lieve groetjes,

CreativEls

Advertenties

6 gedachtes over “Gepimpte wasspelden

 1. Die zien er leuk uit, Els. Zo wordt de was ophangen alleen maar leuker. Ook leuk om als cadeautje weg te geven. En dat tape heb ik ook is van de action toch. Is echt onmisbaar bij al mijn fröbelprojecten.

  Fijne avond!

  Marieke

  Like

 2. Marieke, Dankjewel. Tape is inderdaad ook van de action, en voor een prikje. Er is nu sinds kort een action in de stad waar ik werk, dus lekker makkelijk als ik wat nodig heb. Ik woon dan wel vlakbij de Nederlandse grens maar in de buurt is net zo makkelijk.

  Lieve groetjes.

  Like

 3. Mooi ! En waarvoor worden deze wasspelden gebruikt, als ze zo mooi zijn ? Ik gebruik wel geen wasspelden om de was op te hangen, dat wordt hier gewoon netjes over de draad gehangen in het “washok”.

  Like

 4. Zijn de houten wasspelden stevig? Ik heb ooit alle winkels afgestruind omdat ik houten wasspelden gebruikte om iets rond te haken zodat het een soort briefknijper werd. Helaas schoten die twee houten benen altijd scheef… Tot op heden heb ik er nog geen stevige gevonden, dus alle tips welkom 🙂

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s