Tas voor Van Katoen

Hallo,

Vandaag ging ik naar het Stoffenspektakel in Gent. Het eerste spektakel van het seizoen en daar wilde ik al bij zijn, dus weer helemaal naar Gent getrokken. Ik heb er mooie koopjes kunnen doen. Het was ook een gelegenheid om de tas die ik maakte voor Van Katoen af te geven op hun stand aldaar. Ik haalde het project en het komende event al eerder aan in een ander bericht op mijn Blog, als je het (opnieuw) wil lezen klik dan hier . Er ligt nog een tas klaar om verder afgewerkt te worden in dit stofje. Dus heb er nog maar één kunnen afgeven. Ik tikte deze stof op de kop (lees koopje) bij een keten waar ze behang en gordijnen verkopen. Ze verkochten hun  toonzaal gordijnen. Dus vele meters stof voor een prikje, ik zocht er de leukste (naar mijn smaak) uit en deze was er één van.

Lieve groetjes,

CreativEls

3 gedachtes over “Tas voor Van Katoen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s