Hartjes met liefde gehaakt .

Hallo,

Deze hartjes haakte ik om mijn bureau dat ik nog deel met 2 collega’s te ontdoen van de winterse (lees nog Kerstversiering die je hier nog eens kan bekijken) decoratie. Omdat Valentijn nadert heb ik deze kleurrijke hartjes gehaakt volgens een patroon dat ik heb gevonden bij Haken is hip. De bloempjes en de blaadjes heb ik er zelf bij verzonnen en heb ik geïmproviseerd.

Lieve groetjes,

CreativEls

Een gedachte over “Hartjes met liefde gehaakt .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s