Dagje Gent (deel III)

Hallo,

Ik wil in dit bericht nog even de winkel Huiszwaluw, die ik in Gent ontdekte, in de kijker zetten. Ze hebben er heel leuke hebbedingen die je kan gebruiken in alle kamers van jouw woning. Om te gebruiken, te decoreren, om naar te kijken, om te schenken,…..
Ik kwam er het prachtige servies (Kitchenware moet ik eigenlijk zeggen) tegen van Orla Kiely .
PRACHTIG gewoon. Wat hou ik van die retro-look.  Hier een paar foto’s zodat je kan zien waarover ik spreek .

Ik kan hier nog veel meer laten zien maar dat gaat niet natuurlijk. Als je hierboven in het bericht op de naam Orla Kiely klikt kom je rechtstreeks op de site terecht en kan je zelf al dat moois zien. Ook het behangpapier, het bed- en badlinnen vind ik heel mooi. Maar er is ook een kledingcollectie, handtassen en nog veel meer.

“Maar wat kocht je dan bij huiszwaluw ?” hoor ik jou al nieuwsgierig vragen. Helaas niets van Orla Kiely want daar was geen budget voor. “Maar wat dan wel ?” Dat verneem je in een volgend bericht.

Lieve groetjes,

CreativEls

Een gedachte over “Dagje Gent (deel III)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s