Dagje Gent (deel I)

Hallo,

Afgelopen zaterdag 14 januari 2012 ben ik een workshop gaan volgen bij Liesbeth van Tommy & Annika. Omdat het vanuit het noorden van Limburg een hele reis is naar Gent besloot ik er een “dagje” Gent van te maken. Ik had aan Liesbeth leuke shopadresjes gevraagd en gekregen. Een goede parkeertip kreeg ik er bovenop. De shopadresjes deel ik later nog met jullie maar eerst het resultaat van de workshop.
Via het project Van Katoen kwam ik op het Blog van Liesbeth terecht. Van Katoen is hip handwerk voor het goede doel. Toen ik zag dat ze workshops geeft en ik helemaal weg ben van de Boleo tas, besloot ik dat het goed zou zijn mijn naaimachine terug boven te halen na 10 jaar. Een workshop leek mij ideaal om mijn draad letterlijk terug op te pikken.
En…..ik heb de smaak terug te pakken.

Hier is ze dan mijn Boleo tas. De tas is omkeerbaar.

De stofjes bestelde ik bij de online stoffenwinkel Bambiblauw. Ik koos voor twee stofjes van Michael Miller.

Wil je ook zo’n leuke tas maken dan kan je ook een workshop volgen bij Tommy & Annika. Tot april schenkt Liesbeth 5€ aan Van Katoen per workshop.
Kan je al goed naaien ? Dan kan je het patroon ook rechtstreeks kopen bij Van Katoen en steun je ze sowieso. Het patroon van deze tas werd gamaakt door Eloleo

Het was een gezellige en leerrijke namiddag met een warm onthaal.
Bedankt Liesbeth !

P.s. : de namen die in een ander kleurtje verschijnen in de tekst zijn linkjes rechtstreeks naar de sites waar je ook al dat leuks kan zien, dat ik al heb ontdekt.

Lieve groetjes,

CreativEls

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s