Gehaakt Etui

Ik had iets nodig om mijn bestek in te stoppen zodat ik het kan meenemen naar het werk. Ik was allang aan het uitkijken naar een leuk doosje maar vond niets waar het mes ook in past. Dan maar één gehaakt. Eigenlijk is het een prototype want ben niet helemaal tevreden. Ik heb twee verschillende haakkatoenen door elkaar gebruikt en dat maakt dat het geheel niet goed in de vorm zit. Ook dient het nog wat te worden gepimpt. Maar voorlopig zal mijn bestek het ermee moeten doen.

Lieve groetjes,

CreativEls

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s