Maak Je

Goed dat deze woorden zijn toegevoegd aan mijn Blognaam.
Deze twee woorden omvatten alles wat je zelf kan maken.
Het kriebelt bij mij langs alle kanten. Ik heb verschillende projectjes op stapel voor 2012.
Ik wil nog mutsen, slippers en babyslofjes haken. Een breipatroon van een sjaal uitproberen. Met papier en recycleerbaar materiaal staat er ook vanalles te gebeuren.
Maar bovenal wil ik mijn naaimachine terug boven halen. Zo’n 10 jaar geleden volgde ik nog naailes. Maar door het krijgen van kinderen was daar geen tijd meer voor. Deze keer wil ik mij niet meteen wagen aan het maken van kledij, tenzij eenvoudige outfits, maar mij eerder toeleggen op accesoires.
En ik laat er geen gras over groeien. Ik heb mij ingeschreven om een workshop te volgen in Gent en dit over 14 dagen al. Ik ga een Boleotas maken. Een omkeerbare tas. Bovedien sponser ik er een goed doel mee. Je leest er alles over op : www.vankatoen.org

Op 14 april 2012 gaat er een naaimarathon door in het Miat in Gent. De creaties zullen ter plekke worden verkocht. De opbrengsten gaan naar Annick voor Kenya.
En als ik het stikken terug in de vingers krijg, wil ik ook de Van Katoen Boodschappentas proberen te maken en zo nog eens mijn creatief steentje bijdragen aan het goede doel. Deze boodschappentassen zullen op het event (14 april 2012) uitgedeeld worden aan de kopers i.p.v. een papieren of plastic zak.

Op naar een creatief 2012 !

Lieve groetjes,

CreativEls

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s