Welkom op mijn blog

Hallo,

Welkom op mijn blog.

Ik was het al langer van plan en nu is het zover. Ik heb mijn eigen blog. Mijn kinderen hielpen bij het bedenken van een naam, Rune had een leuke naam bedacht vonden we. Het omvat wat je op deze blog kan terugvinden. Versierde koekjes, ander creatief gebak, haakwerk en alle andere mogelijke creativEls van mijn hand.
Ik hoop regelmatig de tijd te vinden om deze blog bij te werken.
Veel plezier bij het volgen en alle reacties en suggesties zijn welkom.

Groetjes,

CreativEls

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s